Detta arbetar UEN för


Vi har talat om för er att UEN är en av de EU parlamentariska grupperna och att det är den nationella av dem, och lite övrig information kring gruppen. Men vad arbetar egentligen UEN för?
UEN - Union for Europe of the nations
har som Tobbe tidigare berättat 44 ledamöter i gruppen och gemensamt vill gruppen bekämpa EU-federalismen. Sverigedemokraterna som är Sveriges representanter för UEN hävdar dock att samarbete på EU-nivår behövs, gällande miljöfrågor, miljöbeslut osv. och även när det gäller den internationella brottsligheten, men de tror inte på ett enhetligt styre, utan att varje europeiskt land ska få bevara sina traditioner, sin suveränitet, sitt språk och sitt styre.

UEN arbetar för:
- ett Europa där olika kulturer, identiteter och språk ska respekteras och bevaras.
- ett Europa där miljön och djuren skyddas och där man respekterar djurens hälsa.
- ett Europa där ingen rasism eller diskriminering är tillåten och där mänskliga rättigheter och människors integritet skyddas.
- ett Europa som samarbetar effektivt för att bekämpa internationell terrorism, organiserad brottslighet, illegal invandring, människohandel, pedofili, och sexuellt utnyttjande.
- en Europeisk union som ska stärka relationerna till Usa för att kunna arbeta närmare varandra vid internationella problem.

Om du vill läsa alla punkter som UEN arbetar för så kan du se dem här.


/R

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0