EU-valet 2009

Nu är EU-valet och valvakan över och vi går mot ett nytt EU-parlament. Sverigedemokraterna slutade på 3.3 procent, trots att man hoppats på runt 3.9 procent och eventuellt ett mandat i EU-parlamentet. Och då tycker jag personligen att Kent Ekeroth skulle platsat bäst där. Det är dags att Europa vaknar upp. Något jag ändå tycker vi märker att delar av Europa börjar göra om man ser till Finlands, Österrrikes och Nederländernas valresultat. När det gäller Nederländernas valresultat så gick det jättebra för det nationella partiet, varför? Jo, så klart för att islamiseringen ökar där och är ett stort hot mot den övriga befolkningen. Det är tråkigt att det ska ta så lång tid innan länderna vaknar upp. Det kommer ta ett tag till för Sverige med men förhoppningsvis kommer det inom en snar framtid. Sverigedemokraterna ökar ju i alla fall och det ser väldigt ljust ut inför riksdagsvalet 2010.                                                                                                                                                                                                                        Nu har jag några frågor till er som jag skulle bli jätteglad över om ni kunde besvara och diskutera kring i en kommentar nedan:                                                                                                                                                                                                                - Vad tror ni ska krävas innan Sverige inser hur viktigt det är att rösta på Sverigedemokraterna?                                                                                                                                                                                            - Vem tycker ni av Sverigedemokraternas kandidater skulle platsat bäst om Sd fick ett mandat i EU-valet?                                                                                                                                                                                                                  - Vad anser ni om teorierna kring att Sd-väljare valde att rösta på Piratpartiet idag? Tror ni att Piratpartiet får någon chans att driva fram sina frågor i EU-parlamentet, och ser ni dem som ett stort hot, i och med att de vill att Sverige blir en port för öppen invandring?                   //R


Kommentarer
Postat av: Tobihas

1. Sd ökar bland ungaväljare då de upplever missnöjat med mångkulturens baksida men det äldre är med skeptiska pga mycket negativ poperganda från media

2. Christian Westling från Stockholm röstade jag på. han värkade vara en bra kanidat, tråkig nog va han inte specielt aktiv i valet.

3. många SDare röstade på PP ändas på grund av deras inställning till IPRED och många ta ej EU-valet på allvar och kan tänka sig en sakfråge pari. PP en är bortkastad röst. det ville gå med i Liberalerna och blev nekade. det kommer inte göra någonting inom EU.

2009-06-08 @ 00:44:08
URL: http://uensweden.blogg.se/
Postat av: Rebecka

1. Jag funderar på om det ska behöva gå så långt som i England, Frankrike och Nederländerna, innan Sverige ska inse hur viktigt det är att rösta nationellt. Men jag hoppas att ökningen fortsätter för Sverigedemokraterna och att det inte kommer gå alltför långsamt innan Sverigedemokraterna kommit så långt att de kan skapa förändring, och får stort väljarstöd. Förhoppningsvis försvinner den främlingsfientliga stämpeln snart med. 2. Kent Ekeroth definitivt. Smart, engagerad, och en bra retoriker. Han skulle deifinitivt fått många att vakna upp, och har nog trots 0 mandat redan fått många att förstå allvaret. 3. Jag tänkte först att PP inte kan påverka på något sätt men samtidigt så kan ändå 1-2 mandat möjligtvis få dem att påverka. Det är helt sjukt hur ett parti som vill ta bort gränserna i vårt land och som vill legalisera prostitution ska sitta i EU-parlamentet. Men förhoppningsvis stämmer det som jag hört att alla övriga i EU är emot de, och därför inte kommer lyssna till dem. Och då kommer man inte behöva se dem som ett hot. Dock hoppas jag inte att de kommer in i riksdagen 2010. Det känns oroande.

2009-06-08 @ 01:42:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0